Szolnok Orcas HC

Korisuli

2019 évi 1 félévi program

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!

A szolnoki Felső Szandai rét Bevásárlóközpont területén 2018.10.27 – 2019.03.27 közötti időszakban a korcsolyázók számára rendelkezésre áll a Szolnok Jégsport Kft. üzemeltetett jégpálya.A Magyar Jégkorong Szövetség támogatásával klubunk munkanapokon 8.00-15.00 között korisuli programot indít. Ennek keretében a klub a korcsolyaoktatási segédeszközöket és a minősített korcsolyaoktatókat biztosítja. A program keretében biztosítani szeretnénk a szolnoki és a környező települések oktatási és nevelési intézményei számára, hogy a gyermekek megtanulhassanak korcsolyázni és lehetőséget kapjanak egy számukra új sportág megismerésére. A jégpálya 100 pár korcsolyát bocsájt ingyenesen a gyermekek rendelkezésére.

A korisuli tanóra során egyszerre 100 gyermek tartózkodhat a jégen.

A jégtanóra pálya díja bruttó 25.000 Ft/tanóra/max.100 fő, melyet a helyszínen kell a tanóra előtt megfizetni a létesítmény jegypénztárában vagy átutalásos számla esetében a számlán feltüntetett módon és időben. 

Fontos hangsúlyoznunk, hogy a jégpályát bruttó 25.000 Ft/tanóra díjon biztosítja számunkra a jégpálya üzemeltetője, ezért az adott órában a pályát igénybe vevő intézmények között, a résztvevő gyermekek számának megfelelően részarányosan történik a díj meghatározása.

Ennek ismeretében nagyon fontos, hogy a rentábilis működtetés érdekében a lehető legnagyobb létszámban legyenek feltöltve a korisuli tanórák. Kérem ebben történő együttműködésüket, hogy a korisuli lehetőségét a következő években is biztosítani tudjuk az óvodák és az iskolák számára.  

A jégpályára történő szállítást Szolnok város intézményei vonatkozásában Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata vállalta fel. Kérem, hogy ezzel kapcsolatban a programban részt venni szándékozó intézmény vezetője a Szolnoki Tankerületi Központ korisuli program felelősével, Jenei Tibor Úrral szíveskedjen felvenni a kapcsolatot.

A jégpálya igénybe vételére, kérem szíveskedjen az alábbi űrlapot kitölteni, a megadott naptár segítségével. Ezen pontosan követheti, hogy mely jégórában hány gyermeket jelentettek be és így hány szabad hely áll még rendelkezésre.  

A megadott elérhetőségen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 Minden további kérdésben állunk szíves rendelkezésére!

Kapcsolat:

Süveges József edző

edzo@szolnokorcas.com

Jégpálya foglaltsági naptár

Korisuli - pályafoglalási adatlap

Korcsolyaigény

Kérjük adja meg igényét méret/pár formában

Menü bezárása